Första dagarna på Strömma

Varje dag i en månad kommer det upp ett inlägg som handlar om mitt första år på Strömma, eftersom jag bloggade på en annan blogg då. Dock var det inte så regelbundet om mitt liv på den bloggen. Inlägget är helt oredigerat sedan från det skrevs första gången, endast lite stavfel är rättade;

Jag tänkte bara uppdatera er om hur första veckan på naturbruksgymnasiet har varit. Andledningen till att jag inte bloggat mycket eller kommenterat mer än några få bloggar, är att jag varken har fått skoldator eller inloggningsuppgifter till de andra datorerna.

Drar veckan lite fort;
Vi började i måndags, men de riktiga lektionerna drog igång först på onsdagen, då även tvåorna och treorna kom till skolan. Jag har gjort lite allt möjligt; kelat med djuren, skaffat vänner, varit på långpromenad till ett bad (Lygnen), där vi spelade vollyboll, grillade och gjorde sandslott. (som Marika uttryckte det; 'kanske inte det jag väntat mig att göra första dagen på gymnasiet...') Vi har även gjort samarbetsövningar och namnlekar.

Som min kompis Nora uttryckte det; "Vi behöver iallafall inte längsta tills nästa lektion av samma ämne." xD
Vi har tillexempel haft tre lektioner Djuren i naturbruk, på samma dag ibland. Inte mig emot dock, tycker alla ämnen är jättekul hittils. Har umgåtts en del både med tjejer i min klass, bla Nora och Amanda, men också Pontus och Simon från parellklassen.


Postat av: Sara

Åh så söta!

2012-06-09 @ 16:50:19
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Yohanna - Fotografering & Chihuahualiv

Åh grisbäbisar! Dom är så himla mysiga :)SV: Tackar :)

2012-06-09 @ 17:25:01
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: Blombergs

sv; det var gott! kramkram :)

2012-06-10 @ 00:00:34
URL: http://carolineblombergs.blogg.se/
Postat av: jessica

Djur"bebisar" kan då alltid få en på fall. Det var otroligt söta, har några gånger funderat över just att ha en minigris. Men det blev katt istället :)

2012-06-10 @ 08:45:45
URL: http://myruls.blogg.se/
Postat av: M*

så söta!

2012-06-10 @ 10:12:35
URL: http://ILROMANISTA.SE
Postat av: Ninni - Foto & Vardag

söta :)

2012-06-12 @ 11:37:27
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: