Deprimerad

Nu var det jättelänge sedan jag uppdaterade min blogg, och sanningen är att jag varit extremt lite i skolan denna terminen. Har knappt varit på några lektioner alls. Har fastnat i en djup depression jag inte riktigt orkar ta mig ur, och just nu är det jobbigt nog att komma upp ur sängen.
 
Jag ska försöka använda december till att plugga upp lite, men jag vet inte hur det kommer gå. Det känns som något har gått sönder i mig konstant, och skräcken att gå om börjar bli mer och mer verklighet även om jag inte orkar möta den verkligheten. Jag ska försöka kontakta alla lärare och se till att jag får allt material som jag ligger efter med, och sedan på något vis lägga upp det och försöka plugga ikapp ordentligt. Jag hoppas på att kunna återvända till skolan och få 100 % närvaro nästa termin och samtidigt arbeta upp allting jag missat under denna terminen, och kämpa lite med det på jullovet också.
 
Men när man varit frånvarande i stort sett sedan skolstarten till december(eller ja, slutet av november), så har man  fyra månaders missad skolgång att ta igång. Jag vill inte hoppa av några kurser, jag vill bara bli klar. Det är okej om jag bara får godkänt - men jag vill ha alla arbeten klara. Jag har även lite kvar sedan ettan, för jag blev skoltrött redan i slutet av ettan en sväng också. Inte såhär länge dock! Jag har mängder med prov att ta igen på något sätt, liksom inlämningsuppgifter, läxor och hur mycket anteckningar som helst som jag har missat under de här månaderna. Anteckningarna får jag väl försöka se om någon i klassen kan låta mig skriva av, annars är jag körd...
 
Jag orkar fan inte. Men jag måste orka, på något jävla sätt. Jag fotograferar inte ens längre, lusten är helt borta... Ingenting är kul, allting påminner mig om att mitt liv raserat ihop. På något sätt måste jag fixa det här, frågan är om jag klarar det.
 
-